VestJysk

3 hunderacer, du kan tage med overalt

Image source - Pexels.com

Vil du gerne tage din firbenede ven med på tur rundt i landet? Eller vil du bare gerne have din hund med på en arbejdsdag på kontoret? Uanset hvad, er der med disse tre hunderacer rig mulighed for at tage på tur rundt omkring. Læs med herunder og få en oversigt over 3 hunderacer, du kan tage med overalt – også på det travle kontor!

Engelsk Bulldog

Den Engelske Bulldog er et klassisk eksempel på en nem og sød hund. Denne hunderace er en klassisk selskabshund, og den vil derfor elske at komme med rundt omkring, hvor der er mennesker, der vil snakke med den. Hvis du gerne vil medbringe din hund på arbejdet, er det uden tvivl en Engelsk Bulldog, du skal anskaffe dig. Den kan sove gennem det meste tumult, og den elsker opmærksomhed og nusseri fra mennesker. Køb Engelsk Bulldog, hvis du vil have en lille og sød kontorhund.

Shih Tzu 

Shih Tzu hunderacen er helt speciel. Selvom den er utroligt lille i størrelsen, er den meget livlig og social. Trods størrelsen, er den ikke bange for nye mennesker og sjældent andre hunde. Derfor er Shih Tzuen oplagt at tage med på kontoret, en tur i toget eller noget helt tredje. Hunderacen er af natur meget nysgerrig, og den elsker at lege. Fordi Shih Tzuen kun vejer cirka fem kilo, og er cirka syvogtyve centimer lang, er den let at have med i tasken. Shih Tzuen er uden tvivl den perfekte kombination af livlig og selskabelig!

Coton De Tulear

Sidste hunderace på listen er hunderacen Coton De Tulear. Både på udseende og sind minder denne hunderace meget om tidligere nævnte hunderace Shih Tzu. Hunderacen Coton De Tulear har dog en allergivenlig pels, der gør den helt oplagt at tage med på arbejdspladsen, hvor der potentielt kan være allergikere. Af natur er denne hunderace yderst selskabelig, og selvom den elsker at bruge tid med sin familie, er den også åben for nye mennesker, den møder på sin vej. Ligesom Shih Tzuen, vejer Coton De Tulearen stort set ingenting. Den har en vægt på cirka fire kilo, og du kan derfor let medbringe denne hunderace overalt. 

lignende artikler

Du kan måske også lide

Google Ads Kurser

Din Nemme Vej til Digital Annoncering Google Ads er et af de mest populære værktøjer til digital annoncering. Det giver virksomheder mulighed for at nå