VestJysk

Smarthouse – Fremtidens intelligente hjem

Image source - Pexels.com

Drømmer du om, at lyset tænder så snart, du træder ind ad døren, eller at der er ekstra tjek på varme og el i hjemmet? Smarthouse er en betegnelse for det intelligente hjem, hvor du kan kontrollere dit hjems elinstallation direkte fra din smartphone eller tablet. Det giver ikke kun en følelse af kontrol, men også fleksibilitet og sikkerhed.

Her kan du læse meget mere om fordelene ved at få en komplet intelligent elinstallation, som vi hos Fjordens El kan være behjælpelig med at føre ud i livet.

Derfor er Smarthouse smart

Hvis du får installeret Smarthouse i dit hjem, så vil du få glæden ved at have fuld kontrol over dine elektriske installationer. Det gælder blandt andet:

  • Lys
  • Varme
  • Alarmer
  • Ventilation

Du kan kontrollere dit hjem fra din smartphone eller andre enheder let og bekvemt – også når du ikke er hjemme.

Friheden til at kontrollere alting er en stor fordel, for du kan tilpasse dit hjem efter familiens, gæsters eller dine egne behov. Smarthouse er derfor en innovativ løsning, der gør din hverdag lidt lettere og skaber et trygt, afstemt og behageligt indemiljø.

En af grundene til at flere og flere vælger Smarthouse er, at du kan spare både penge, besvær og får en bæredygtig løsning med øje for fremtiden. Du er derfor helt med på noderne, hvis du kontakter os og får hjælp med din intelligente elinstallation i hjemmet.

Spar penge med Smarthouse

Der kan være penge at spare, fordi Smarthouse reducerer dit samlede elforbrug i hjemmet. Din intelligente elinstallation kan indstilles til automatisk at slukke for al lys i boligen, når I er ude af huset, og sænke temperaturen, når I sover trygt. Derfor bruges der færre penge på unødvendig opvarmning, lys og andet, der ikke giver nogen reel værdig til familien.

I mange tilfælde vil det være muligt at installere Smarthouse, så det registrerer dit forbrug af både el, gas, vand og lignende. Du kan derefter se de forskellige målinger online og holde styr på familiens forbrug. Hvis der er behov for at skære ned, kan du få hjælp til at programmere systemet, så det af sig selv lukker ned og slukker, når familien ikke er hjemme og skal bruge varme og el.

Smarthouse: Et mere bæredygtigt valg

Smarthouse kan spare miljøet for ekstra belastning, for når du sparer på elregningen, så vil du også spare miljøet for den udgift.

Installationen kan let programmeres til, at du med et enkelt tryk slukker for alle hjemmets lamper og stikkontakter, så intet bruger el, mens du er væk hjemmefra. Det sparer både dig for penge til el, men også miljøet for unødvendig belastning.

Du kan altid få tilføjet eller fjernet en stikkontakt eller lampe i løsningen, så det passer til dine behov. De kan nemlig ændre sig, som livet ændrer sig, og hjemmet derfor skal tilpasses den nye livssituation.

Trafik ind og ud registreres med Smarthouse

Du kan kombinere din Smarthouse-installation med forskellige sensorer for en lettere hverdag med fuldt tjek på, hvem der kommer og går. Sensorer kan både tænde for lyset, når du træder ind ad døren, eller ventilatoren, når luftfugtigheden er for høj på badeværelset.

Det intelligente system bruger sensorerne som sanserne, der kan måle, registrere og vurdere, hvad der foregår i boligen. Jo flere forskellige sensorer, der er rundt om i boligen, jo mere vil dit hjem kunne måle og justere forskellige ting automatisk.

Kombinerer du sensorer på vinduer og døre med en alarm, så får du en Smarthouse-installation med en effektiv tyverialarm.

Er du væk længere tid ad gangen, kan du også få programmeret lamperne til at tænde med forskellige intervaller, så det ser ud som om, at du stadig er hjemme.

Vi hjælper dig med dit Smarthouse

Hos Fjordens El har vi erfaring med fremtidens Smarthouse, der letter hverdagen og kan tilpasses netop dine unikke behov. Der er både penge at spare, og mulighederne er uendelige, når du først kommer i gang med projektet.

Er du interesseret i det intelligente hjem, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med både spørgsmål og mulighederne for at gøre dit hjem til et Smarthouse.

lignende artikler

Du kan måske også lide

Google Ads Kurser

Din Nemme Vej til Digital Annoncering Google Ads er et af de mest populære værktøjer til digital annoncering. Det giver virksomheder mulighed for at nå